Friday, August 27, 2010

Atiq Aisya...Jr Fan Bawal Power


This is our neice...nama dia Atiq Aisya..kalau dia mai keli sekoq mesti dia boleh habis...Dia mmg suka sangat makan keli..Kalau nak suruh dia buat apa2...sebut pasai keli ja mesti dia ikut kami punya....heheheee...comei kan..dah la dia tak brenti cakap mcm adult..

Lupa pulak nak inform kepada semua...kami lani dah beroperasi di dua location. satu di Kota Damansara satu lagi kat DU Uptown....Kami dah bukak balik outlet Kota Damansara dekat2 3 minggu dah lani...

So lani nak makan boleh pilih...nak makan kat mana...Terima Kasih kepada Bawal Power punya customers yg tak jemu2 support kami dari our first day sampai la lani...Kami akan berusaha untuk mempertahankan food kualiti kami dan bagi servis yg terbaik....Assalamualaikum....

1 comment:

noridayu said...

hai..sy nk tanya la...kat mana exactly kedai ni eh..kalo ikut alamat kat web hanya dataran sunway kota damansara..i've been there tp xjumpa pn kedai ni :( so sad sbb dtg jauh2 huuuu..ada contact number ke huuuuu n full address senang nk guna gps huu..thanks!